LID WORDEN

LID WORDEN

Wij zijn FACT, de studievereniging voor studenten van Fontys Communicatie en Fontys International Communication Management in Eindhoven. Ieder jaar organiseren wij de leukste feestjes en interessantste activiteiten voor jou! Bij FACT maak je kennis met zowel (internationale) studenten en docenten. Daarom durven wij te zeggen dat we een waardevolle toevoeging zijn aan jouw studententijd in Eindhoven!

Dit jaar halen we alles uit de kast om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijk jaar wordt! Met elke periode verschillende feestjes, borrels, workshops en andere activiteiten, verveel jij je nooit!

We horen je denken: ‘What’s in it for me?’ Dat zullen we jou eens zeggen! Als FACT-lid heb jij altijd gratis toegang tot onze activiteiten. Of dat nu de feestjes zijn of onze workshops. Daarnaast krijg jij als FACT-lid voorrang op het intro-ouderschap ten opzichte van studiegenoten die geen lid zijn. Ook krijg je van ons de Villa Fiësta sleutelhanger waarmee je een 10-drankenkaart voor maar €17,50 kan halen! En dat alles voor maar €25 euro voor je hele Fontys carriére! 

Heb jij je al aangemeld?

0
Studiegenoten gingen jou voor!