WIE IS STUDIEVERENIGING FACT?

WIE IS STUDIEVERENIGING FACT?

Wij zijn Studievereniging FACT, de studievereniging voor studenten van Fontys Communicatie en Fontys International Communication Management in Eindhoven. Wij zijn de verbindende factor tussen de verschillende studenten en de opleiding.

Als studievereniging willen wij actief bijdragen aan de ontwikkeling van de communicatiestudenten. Dit doen wij door iedere periode verschillende activiteiten te organiseren die helpen om de student te betrekken bij de opleiding en hen helpt om zichzelf ook verder te ontwikkelen als communicatie professional in spé.

Studievereniging FACT is in 2010 opgericht als de studievereniging voor Fontys Hogeschool Communicatie. Zij is opgericht met het doel om studenten van communicatie een leukere studententijd te bieden en helpen met de opleiding.

In 2019 is daar de opleiding International Communication Management bijgekomen. Sindsdien is Studievereniging FACT ook de thuishaven voor de internationale communicatiestudent en is zij ook de verbindende factor tussen de internationale studenten, de Nederlandse studenten en de opleiding.

Missie
Als Studievereniging FACT willen wij onze leden voorzien van activiteiten die bijdragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat alle studenten zich verbonden voelen met de opleiding en met hun mede studenten. Dit willen wij doen door activiteiten te organiseren waarbij gezelligheid centraal staat.

Visie
Wij staan voor het creëren van een onvergetelijke studententijd. Dit doen wij door studenten te betrekken bij de studievereniging en samen met studenten al onze activiteiten te organiseren.

Ons Bestuur

Ons Bestuur

Bart
Buijs

Voorzitter

Anouk
Gooskens

Secretaris

Simone
Gerritsen

Penningmeester

Maaike
van Liempd

Commissaris

Onze Commissies

Onze Commissies

Activiteiten Commissie

De Activiteiten commissie organiseert al onze activiteiten. Of dit nu onze borrels zijn of onze workshop. Zij zorgen ervoor dat alle activiteiten tot in de puntjes zijn geregeld!

Externe Commissie

De Externe commissie is verantwoordelijk voor het externe contact van FACT. Zij werven en onderhouden het contact met sponsoren en organiseren ook de activiteiten met en voor sponsoren.

Promotie Commissie

De Promotie commissie is verantwoordelijk voor alle communicatie van Studievereniging FACT. Denk hierbij aan posters voor onze activiteiten, vette social media posts en de foto’s van onze activiteiten.

Intro Commissie

De Intro commissie organiseert ieder jaar de introductieweek voor nieuwe studenten van Fontys Communicatie Eindhoven. Zij zorgen ervoor dat alle eerstejaars een warm welkom krijgen in Eindhoven!